Modern barn, kitchen link extension

Contemporary design with pignut fixings

Client: Adam Benns

Location: Devon

Completed: 2017

Features: A planed oak frame with pignuts

Architect: BBH Chartered Architects

A minimalist design, single story, kitchen link extension

The modern barn extension provides a new kitchen and link between the historical and sensitive stone barn buildings.  The design uses a contemporary take on an oak frame to create an open plan, vaulted roof form.  The glazed screens frame the view and aspect to surrounding gardens.

The extension was an opportunity for this home to grasp a hold on its location and setting. Adam wanted the new space to feel like a captured piece of the garden, an outside space when you were in it. The existing barn has never really offered this before.

“The family space we have created, with the views and openness to the garden is something that the family have never experienced before and as such the change it has brought family life far exceeds the architectural intent and attention to detail from all those who helped and made it a reality – thank you to all of them! It was a great team effort!” Architect and owner, Adam Benns

Read more

Meet the team

Related projects

Sign up to our newsletter

We'll keep you up to date about events and send you exclusive invites to our open house events







Please note to submit the form you will need to tick "I agree for my data to be used and stored as set out in the terms and conditions" above.

Your email address is safe with us. Read our privacy policy.