Cornish Living Room Extension

An oak framed space transforms this split level home, inside and out

Client: Private Client

Location: St Ives, Cornwall

Completed: 2016

Design, Architecture: Tom Jubb - Carpenter Oak Cornwall

Adding onto an existing property created a generous living room that invites the outside, inside.

What was an uninspiring split level house in a fantastic setting, has now been transformed thanks to an oak framed extension and a large opening in what was the external wall between the extension and the kitchen.

This project follows the brief of so many clients, those looking for a vaulted space with access from the kitchen.  A place to sit but remain connected to the house, a place with a wood burner and lots of glass and large french or sliding doors to bring the outside in. Typically, those with a budget of circa £50k, which this project came in at.

Read more

Related projects

Sign up to our newsletter

We'll keep you up to date about events and send you exclusive invites to our open house events







Please note to submit the form you will need to tick "I agree for my data to be used and stored as set out in the terms and conditions" above.

Your email address is safe with us. Read our privacy policy.