Noah’s Ark Children’s Hospice

Charity HQ with an oak framed atrium

Client: Noah's Ark Children's Hospice

Location: Barnet, North London

Completed: 2019

Architect: Squire + Partners

Footprint: 2200m2

Materials: Oak Frame, Steel connections

Awards: New London Architecture for Wellbeing

A haven for children and their families

Carpenter Oak were appointed as contractors to design, make and raise an oak framed atrium and reception area at the heart of a new children’s hospice that would also function as the headquarters for charity Noah’s Ark Children’s Hospice.

Architects Squire and Partners are part of a team that supported the charity in their Building the Ark appeal, to secure a much-needed facility for North London that would provide support for children with life-limiting or life-threatening conditions and their families.

Read more

Related projects

Download Brochure



If you want to give us more detailed information, visit the main contact form.








Sign up to our newsletter

We'll keep you up to date about events and send you exclusive invites to our open house events











Please note to submit the form you will need to tick "I agree for my data to be used and stored as set out in the terms and conditions" above.

Your email address is safe with us. Read our privacy policy.